Thursday, February 24, 2011

Kisah Fanzi, Fara & Fai



Kasihan sungguh 3 sekawan nih. Hubungan kami bertiga memang rapat. Kami share semua benda. Maksud saya, share idea, kegembiraan, kesedihan, kesusahan, kesenangan dan lain-lain. Share pakaian tu confirm lah tidak. Sebab saiz badan kami berbeza. Saya tidak boleh pakai pakaian Fai. Fai pun tidak boleh pakai pakaian saya. Pakaian Fara? Hmm, itu jangan cakaplah. Hehe~

So, apa lagi benda yang kami share? 

Jeng!

Jeng!

Jeng!

Kami share penyakit. Haha~ Ini kisah betul. Bukan rekaan semata-mata. Kami bertiga selsema sekarang. Tadi di faculty, kami kelihatan macam zombie. Muka pucat dan asyik bersin & batuk di dalam kelas. Tadi dalam kelas MTG, kami duduk sebaris. Ketara sangat kami sakit.

Ramai orang kena serang penyakit selsema sekarang ni. I don't know why. Sekarang maybe musim sakit. So, you guys yang masih sihat, jagalah kesihatan anda. Jauhkan diri anda dari penyakit sebab sakit ni tidak best. Menyusahkan. 

I'm sorry to Fara & Fai because I think I've infected them with my virus. I'm such a 'good friend'.

Ni dia video zombie Shah Alam. There goes my beautiful voice. Haha~ Kidding.




3 comments:

yuyueyuliana said...

comel you guys nie ^____^

Fanzi Ruji said...

comel apanya. semua nmpk mcm zombie skrg. hehehe.

luxperpetua said...

hahaha.
pecah perut bace entry ni.
anyway,may us get well soon. (:
*sedut ingus* hahahaha