Tuesday, February 15, 2011

Ada Apa Dengan Cinta?




Yeah! Saya join contest lagi. Contest kali ni bertajuk Ada Apa Dengan Cinta anjuran blogger terkenal a.k.a my friend, Haiqal. Tinggal dua jam lagi contest ni akan ditutup. Kiranya saya join last minute lah. Kalau ada sesiapa yang mau cuba nasib, masa masih ada. Cepat-cepatlah buka [LINK] ni dan ketahui syarat-syarat contest ini. Contest ni simple saja. Haiqal cakap "Takde syarat-syarat wajib jadi followers, tak payah nak letak banner contest kat sidebar..." Senang kan? I like. Hehe~


Let's get down to business, shall we?


That's it! Now, where's my prize? Hehe~ Saja gurau. Saya tau peluang untuk menang contest ni sangat tipis. [Pandang-pandang jeling-jeling dekat Haiqal. Haha~]

P/S: Salam Maulidur Rasul kepada semua umat Islam yang membaca blog ini. 


4 comments:

DanieL AdiE said...

Best~

best of luck..

Fanzi Ruji said...

awak pun sama juga adie. all the best. =)

Dilla Nur said...

gud luck..huhu,...folo u...

Fanzi Ruji said...

yhnk u dilla. =)