Thursday, January 20, 2011

Where can you get the best music in the internet?

Good evening.

Buat apa tu? Online jak? Hm, time cuti-cuti gini mesti kamu boring kan sebab tida tau mau buat apa. Kalo sy, sy suka dengar music. Tidak kira lah music apa. Yang penting sesuai dengan mood sy sekarang.


[English]

What are you doing? Online? Hm, it must be very boring during the holiday especially when you have nothing to do at all. For me, I love listening to some music. It doesn't matter what type of music as long as it suits my current mood.


Kalau kamu betul-betul boring, ada barang baik untuk kamu. Ada satu laman web ni, nama dia Stereomood. Laman web ni kiranya macam online music streaming la. Lebih kurang macam online radio la. Tapi yang best pasal ni web ialah dia ada macam-macam kategori lagu. Ada sentimental, romantic, calm, rock, sedih, menangis, gembira, hati kacau, blues dan macam-macam lagi lah. Ikut mood kamu la mo dengar lagu apa. Kalau kamu sedih, pasanglah lagu mendayu-mendayu semua. Site ni memang BEST la sebab lagu-lagu dia pun not bad. Kalo sy online, sy memang selalu buka laman web ni and dengar lagu-lagu. BEST!

[English]
For those who are bored and there's nothing else you could do except staring blankly on the laptop / computer screen, I have just the THING you need. There's this site named Stereomood. It's an online music streaming site. More or less like online radio. The best thing about this site is that it has very wide varieties of songs. Be it sentimental, romantic, calm, rock, sad, happy, blues, you name it! You can listen to any genre that suits your mood. If you're sad, then all you have to do is listen to sentimental songs or whatever songs that you feel like listening to. This site ROCKS because the collections of songs are AWESOME. I regularly open this site whenever I'm online and listen to the songs. THUMBS UP!

Tida payah banyak cakap. Click jak gambar di bawah ni kalo mo dengar. Hehehe~

[English]
Enough with the talking. If you wanna listen to it, click this photo / picture below. Hehehe~




Yours truly,
FANZI

5 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

siap de dwibahasa lg..gud!!!

Fanzi Ruji said...

hehehehe~

♥BelLa Ace♥ said...

Wah..kasi translate lg pigi Dusun bah..hihi.. ^_^
Thanks 4 the info.

zizidiazora said...

Wah...international punye blog ni siap ada translation lagi... bagus2 1 dunia boleh follow.

Ohya.. tq 4 info.

Dewi Batrishya said...

Dude. Dwibahasa? since when?
haha.. I guess u just have too much time to kill :P

Thanks for da Info.
Rajin2 la update!
I know u can be a super blogger too!
Mwahhh~

P/s:
Very controversial header. xP