Friday, January 21, 2011

Britney Spears versus Siti Nurhaliza. Who will be the BIGGEST LOSER?

Ahahaha~ Title tu cuma gimik jak. Nih, tengok video ni dulu.






Kalau video tu susah / tida boleh / lambat mau load, cuba tengok dari sini. [CLICK]



Sudah tengok?
Haa~ Sekarang sila jawab soalan-soalan ini.

  1. Siapa lagi cantik?
  2. Siapa punya suara lagi sedap?
  3. Siapa lagi seksi?
  4. Siapa lagi sweet?
  5. Siapa lagi best?
  6. Siapa lagi kaya?
  7. Siapa buleh jadi calon isteri yang lagi baik?




Untuk pengetahuan kamu, kedua-dua orang dalam video tu sy suka dan minat. Kira dorang itu, two of my most favorite women lah. Ramai lagi yang sy suka and minat actually, tapi dorang dua ni lah yang PALING. Will always support dorang dari jauh. Hehe~

Selamat maju jaya Siti.
All the best to you Britney.


Yours truly,
FANZI

1 comment:

Fie said...

alamak!
dua2 sy suka..
tp i go for ct la for the winner..lg sweet!
specially dlm video seindah biasa!
i like her look in that mv!!~

tp britney not loser la..haha