Tuesday, January 18, 2011

New face. Finally.

Dear my blog readers, visitors, stalkers etc etc.

After soooooo long, finally I have a new face for my blog. It's still simple but nicer I guess. The concept is still quite similar with the old one. It's just that this one looks more organized, clean, pure, virgin, sweet, cute, innocent, cool, awesome, amazing, elegant, simplysiti (errrk) and so on and so forth. 

Anyway, I hope you guys like it as much as I do because I worked soooo hard for it. It took me more than 4 hours to finally come out with this look. Can you imagine how hard it was? Alaaa, paham-paham lah sy ni bukan pakar dalam hal-hal membuat layout blog nih. Tapi sy tetap bangga dengan ni end product. Hoho~ Lepas ni sapa-sapa yang mau minta buat layout blog, buleh minta dari sy. Tapi pastikan kamu ada *penganuan. Kih! Kih! Kih! 


Show me some love people. Huhu~ Tell me what you think?

P/S: Hujung minggu ni sy mau pigi KLPAC mau tengok teater. Tia sabar mau crita di blog. Hehe~


*WORD OF THE DAY
Penganuan (noun).
Perkataan ini merupakan perkataan daripada bahasa Dusun (suku kaum di Sabah) yang merujuk kepada duit. Perkataan ini telah dipopularkan oleh penyanyi & penghibur sensasi Sabah iaitu Ampal melalui lagunya yang bertajuk Anu Anu Penganuan.

Yours truly,
FANZI

7 comments:

mr.syazwan said...

wah words baru

selama ini tahu anu je

rupanya ada tmbhan penganuan ye..

hehehe

Fanzi Ruji said...

haha. nnt sy bg word baru lg. huhu.

syam said...

i like the header..but the background ..emm.. not bad i guess.. =)

Fanzi Ruji said...

why? i like the background. hehe.

Adie Waridi said...

erm...let me put this way..honestly, i love ur previous layout although the background bertindih ngan entri..sungguh annoying...but i still like the previous layout..the new one yes simple but please not to simple k..bila semua sidebar kat bar mcm tidak menarik plus font yg sungguh tidak sesuai..tebal2...header agak menarik perhatian bila sekali pandang tapi bila berkali2 pandang ia seolah membuatkan blog ini seperti blog x rated..itu jawapan ikhlas daripda adie waridi..sekian terima kasih

Fanzi Ruji said...

wow! speechless trus baca komen adie waridi. hehehe. xpa xpa. nanti sy try buat yang lagi OK lah. thanks adi. =)

appreciate your comment.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

love yg ni lg compare to yg dlu...