Wednesday, March 2, 2011

Syaitan Bertopengkan Manusia

Warning! This post contains a lot of cursing. Reader's discretion is advised. 
I didn't even have the heart to watch this video until the end.

Video: Facebook

Poor little cat. Saya berdoa semoga lelaki tu insaf dan berhenti menzalimi makhluk-makhluk Tuhan.

WTF! OK, enough being so perfectly, emotionally controlled because I am f**king furious right now. 

Apa masalah kau wahai lelaki setan? Apa salah kucing tu? Kepala hotak kau, kau simpan di mana? Bodoh! Bangang! Sial! Lagi bagus kau yang mati instead of the cat! Nyawa kucing tu jauh lagi bernilai daripada nyawa orang yang punya perangai macam kau! 

Now, seriously, apa masalah kau hah? Kucing tu ada sakitkan ahli keluarga kau kah? Imagine kalau anak kau, or ahli keluarga kau kena pukul exactly macam kau pukul kucing tu? Apa perasaan kau? Kau suka? Kau bangga? Kau memang setan! Setan pun tidak bunuh kucing. Kau pula yang lebih! Bangang!

Kenapa saya marah? Sebab saya suka kucing. Maybe kau tidak suka kucing. Kalau tidak suka, biarlah kucing tu hidup dengan aman tanpa gangguan setan macam kau. The world would be a lot nicer without people like you. Kau ingat kau hero selepas bunuh seekor kucing? Kepala hotak kau! Instead of cowardly attacking the weak, defenseless little cat, try attacking a tiger or a lion. Only then you'll realize how weak and helpless you are. 

To the asshole who did that very cruel act on that poor little cat, semoga kau diberi pembalasan yang setimpal. Remember, karma is a bitch.

To all decent readers out there, I am really really sorry for all the cursing. I am sad and furiously mad after watching the video. Please, love animals because they are God's creation too. Even if you don't love them, please don't be mean to them. Thank you very much.

6 comments:

Dict MFG said...

For some reason unbeknown to me, I love this post! 0__0

Fanzi Ruji said...

i told u i'm going to curse. huhu.

Dict MFG said...

Then again you said cursing isn't your THAAAANG...

mArMaLaDe said...

i dont like cat, but i wont kill them..gosh! kesian itu kucing ba..
:[

[ +_+ ] [ =_= ] [ -_- ] said...

Sebelum ni saya ada tengok kucing dibakar hidup-hidup.

Sedih memang kesian sangat.

::FAIZ FARISH:: said...

mcm bukan lelaki ja... gaya dia. tp kejam betul....
dia mcm takut ngan kucing tu... sbb pukul pakai payung... pastu sdh mati baru pegang... kalau jumpa org ni, langar ja pakai kreta...