Sunday, March 20, 2011

Contest Aku Dan Pink



Saya mau join contest ni. But the problem is, tarikh tutup contest tu hari ni [20 Mac 2011]. Argh! Tidak kisah. I still wanna join. Entry ni diterima atau tidak, terpulang kepada 'kebaik-hatian' pihak penganjur.

Dear Miera,
Terimalah entry ni, please. Hehe.

***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***
***

Let's get down to business now.

Just so you know, saya ni makhluk Tuhan paling jarang pakai baju warna pink. I think pink is cool but it's just not my colour. Namun, walaupun begitu, sekali sekala saya pakai juga. Dalam setahun ada lah sekali saya pakai. Hehehe.



OK tidak? Kalau OK, terimalah entry ni masuk contest. Kalau tidak, disqualify pun tidak apa kot. Huhu. For those yang mau join contest ni (walaupun last minute) or mau tengok blog Cik Miera, [CLICK] here.


Sekian, terima kasih daun keladi.


2 comments:

Momoy_Hafizah said...

good luck!!~~ hehehe!!~~

Cik Miera Aziz said...

Okay dear!!!
Penyertaan diterima :P

Thanks join contest Miera.
Good luck okay.