Wednesday, March 23, 2011

Hari Ini Sungguh Sweet

First and foremost, I would like to inform you (the readers of this blog) about a new thing that I've put in my blog. Did you notice the cute little TV up there just below the welcome-to-my-page flash-banner? Yes? No? Not sure? Well, just scroll this page up then. You'll see a small miserable TV there waiting to be clicked. Hehe. If you have time, please click on the 'play' button and listen to it. That's all. Thank you.

.................

OK now, back to the post's title. 

Kenapa hari ni sangat sweet? Ada dua sebab kenapa hari ni sangat sweet.

First, sebab dua kuliah kena cancel. Which means, kami cuma ada satu kelas sahaja hari ni. Itu pun cuma 1 jam. Oh, alangkah bahagianya kalau setiap hari macam ni. Haha.

A perfect day to be lazy.

Second, sebab hari ni cuaca tidak panas. Kebiasaannya, cuaca di Shah Alam ni memang sangat panas. Panas sehingga meminum peluh (modify slogan KFC jap). Tapi hari ni lain sikit. Pagi tadi saya bangun, angin sepoi-sepoi bahasa membelai rambut saya dengan lemah dan lembut sekali. Mood saya hari ni terus tukar jadi baik. Lepas tu, saya dan Pai berjalan kaki ke 7E, sinaran cahaya matahari pula mencubit kulit kami dengan penuh manja. Selalunya kalau keluar waktu-waktu macam ni (lebih kurang pukul 11), perasaannya macam berjalan di gurun Sahara. Tapi hari ni tidak. Matahari tu ada malu-malu sedikit hari ni. 

A nice day to do outdoor activities.

Let's see if tomorrow is going to be as pleasant as today.

Photos: Google

7 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

x panas ke fanzi??? td i lepak khulafa petang td amboiii...bole baah lencun ketiak ni ok...hehehe

Fanzi Ruji said...

ahaha. x panas pun. sedap je cuaca hari ni.

Dict MFG said...

Very nice weather today. :) I loved it!

luxperpetua said...

haha.u really sound like adoi2.
manje.suhweet.malu-malu.
oh my...

Tsaiyuri said...

x lawan mcm d kk panj, 2-3 ari ni kami mcm dlm winter sonata suda sejuk dia..hahhaa!~..

Aly89 said...

Tp today (Thursday) mcm taik =P

Fanzi Ruji said...

knp pla Ash?