Sunday, March 20, 2011

Craving

This is going to be a very short entry (I can't guarantee though).

It's exactly 2 o'clock in the morning now. Tiba-tiba saya rasa bersemangat mau menulis. But the problem is, I don't know what to write. Let's just see where I am going with this, OK. Hehe.

Petang tadi saya, Pai dan Awang keluar ke SACC Shah Alam. Kami ada date dengan Kak Cah. Kak Cah ni actually kakak Pai. So, di SACC, kami shopping di Watson and then makan di Nando's. I ate 1/2 chicken OK. Siapa berani lawan? Haha. Goodness gracious me! Pedas betul sos peri-peri tu. I've been to Nando's before and the peri-peri sause wasn't spicy at all. But this time, it was effin' hot and spicy. Bibir saya berdenyut-denyut selepas makan ayam tu. So hot! Tapi tidak apalah. Yang penting ayam tu maintain sedap.


Ada orang post dalam Facebook tadi, dia cakap malam ni saiz bulan akan nampak lebih besar berbanding saiznya pada hari-hari biasa sebab kedudukan bulan sekarang paling hampir dengan bumi. Fenomena ini digelar sebagai Supermoon. Hmm. Macam Sailormoon pula. Hehe. Anyway, if you wanna see it, please do so at 2 o'clock in the morning which is actually right now (at the exact time this entry was typed). However, saya tengok tadi, saiz bulan tu macam sama saja. Masih kecil cuma bulan tu nampak lebih terang dan bercahaya or was it just my imagination? 

Kisah bulan tu abaikan sajalah. Lepas tengok bulan tadi, tiba-tiba saya 'mengidam'. Teringin pula mau beli some items. These are the items:

Britney's new 'Femme Fatale' album.

Jessie J's new 'Who You Are' album.

Najwa Mahiaddin's new 'Innocent Soul' album.

iPad

DSLR Camera

And last but not least, Fanzi's new 'My Very First' album.

Hahahahahahahaha! OK, the last part is a JOKE. Too bad it's not real. 

Album-album tu saya boleh beli tapi iPad & DSLR Camera tu kena tunggu lah nampaknya sebab crisis ekonomi sedang melanda diri. Hehe. Kalau ada orang sudi hadiahkan, why not? Haha. Kidding. 

Wow! It took me an hour to finish this entry. I started typing at 2 and finished at 3.09. So I guess that's all. Thanks so much for reading.

Photos: Google


3 comments:

cancerGreen said...

kalau yang last part tu real for sure ramai orang pon nak beli! ^_^~~

Fanzi Ruji said...

ye ke? hahahahaha~

Qarl said...

inshaAllah 1 day nnt ada la album debut u