Monday, May 2, 2011

Di Kala Free

Alhamdulillah. Selepas 10 kali reload page, akhirnya dapat juga update blog ni.MySpaceSiapa boleh tolong explain kenapa Celcom punya internet slow tahap gaban? 

Anyway, moving on. First and foremost, I'd like to say I'm really really glad everything is overMySpace... I mean ... our last semester in UiTM. Next semester I'm gonna go for my practicum in Sabah. Wish me luck. 


...


Cepat betul masa berlalu. Pejam mata buka mata, sudah dua tahun rupanya saya study di Shah Alam. 27 haribulan ni saya akan terbang balik ke Sabah. Rasa macam agak sedih mau meninggalkan tempat ini.MySpace 

Sempena menyambut 'kemerdekaan' selepas penat berperang selama 5 bulan di INTEC, UiTM ... saya, Pai and Fara & her boo pun gi lah ber-karaoke. We karaoke-ed until 4 o'clock in the morning. It was awesome walaupun selepas tu suara saya jadi macam suara ayam tercekik.MySpace

The next day which was yesterday ... May 1st, saya gi The Ship, Bukit Bintang sebab ada pertandingan Sugandoi. Saya tidak join pertandingan. Saya just perform saja. Overall, acara semalam best. Para peserta semua hebat. Tahniah kepada para pemenang. Saya jumpa si Gregz Sobondok di sana. Do you know who he is? For those who regularly listen to BahFM.Net, kamu memang kenal lah dia ni. He's known as DJ Runnow Rock. Check out BahFM.Net

Lepas tu, kawan saya ajak gi urut kaki. Best woo. It was my first time. Mula-mula tu rasa geli la tapi lama-lama rasa best. Lain kali ... kalau ada masa ... saya mau pi minta urut kaki lagi. 












Oh ya! I just cut my hair. Rimas dengan rambut panjang.

2 comments:

Azeanthy Paiman said...

baru nmpk blog anda kena update.hehe...anyway,thniah sbb sdh mghabiskan study d uitm ni.may GBU cuzz..hehe.

sharkcreep said...

i follow u..follow me back k? :)